Bic 4 kleuren pennen

Prijs

t/m

Kleur

Er is een perfect cadeau voor iedereen, namelijk Bic 4 kleuren balpennen bedrukken. Bic heeft de meeste en beste keuze in 4 colours balpennen. Profiteer van alle modellen die Bic je te bieden heeft. Wat dacht je bijvoorbeeld van de opvallende 4 colours Sun, de modieuze 4 colours Fashion of de luxe 4 colours Shine pen? Beschikbaar in diverse kleurstellingen en zelfs beschikbaar in handzame mini uitvoering. Bovendien erg lonend als je een full colour logo hebt, dan kun je namelijk terecht bij de 4 colours digital. De perfecte oplossing wanneer je in heel veel kleur met je klant wilt communiceren. Het voordeel van deze pen is natuurlijk duidelijk, 4 verschillende kleuren vullingen in één balpen. Onderstreep belangrijke passages of zet jouw ideeën op papier met de vullingkleur naar keuze. Niet alleen geschikt voor studenten of scholieren, ook vele volwassen waarderen het design en de mogelijkheden van de 4 kleuren pennen. Bic is niet alleen een pioneer in full colour druk, je kunt de pennen ook bedrukken in 1 tot 4 kleuren.

Diverse modellen 4 kleuren pennen

Mogelijkheden in het bedrukken van 4 kleuren pennen zijn er volop. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren en oppervlakteafwerkingen. Standaard zijn we gewend dat vier kleuren pennen gevuld zijn met blauwe, rode, zwart en groene vullingen. Maar bij Bic houdt het daar niet mee op. Wat dacht je van oranje, roze, paars en geel als vullingkleur? Deze kleurcombinatie is beschikbaar in de 4 colours Sun. Ben je liefhebber van pasteltinten? Dan is de 4 colours Fashion de 4 kleurenbalpen voor jou! Deze wordt geleverd met pastelblauw, pastelgroen, oranje en paars. Zo wordt aantekeningen maken een stuk vrolijker. Kies bijvoorbeeld:

✔ 4 kleuren balpen shine
✔ 4 kleuren balpen fine, in onze nationale kleur oranje beschikbaar
✔ 4 kleuren balpen fluor
✔ 4 kleuren balpen 3 + 1

Als klap op de vuurpijl zijn deze modellen beschikbaar in twee bijzondere uitvoeringen. Bijvoorbeeld Bic 4 colours Stylus bedrukken, zodat je ook meteen je tablet of telefoon vlekvrij kunt bedienen. Of 4 kleuren balpen 3 + 1 bedrukken, deze bied je ook tekenoplossingen. Deze bezit namelijk 3 vullingen aangevuld met vulpotlood. Wil je jouw 4 kleuren pen altijd bij de hand hebben, op de top bevindt zich een oog. We leveren graag bijpassende lanyards, zodat in belangrijke werkomstandigheden je de pen altijd bij de hand hebt. Bedrukken kan op vele manieren, bestellen kan vanaf 100 of 250 stuks. Laat de Bic digital bedrukken als je een full colour logo hebt.

Gemakkelijk online bestellen

De prestaties van 4 kleurenbalpennen zijn hoog. Daardoor is het voor jou gemakkelijk om dagelijks onder de aandacht te komen van potentiële klanten. Je kunt ook je medewerkers uitrusten met een 4 colours pen. Op deze manier kunnen ze altijd iets corrigeren of noteren. Natuurlijk mag je van Bic een goed werkend drukmechanisme verwachten, zodat je lang van dit artikel kunt genieten. Zelfs navullen is mogelijk. Een bestelling plaats je gemakkelijk online. Kies uit een van de vele modellen die beschikbaar zijn. Kies je aantal en vink het aantal drukkleuren aan. Je ziet meteen de prijs. Bestel je meer artikelen dan wordt de stuksprijs meteen voordeliger. Jouw logo of tekst kun je meteen bijvoegen. Heb je liever contact met onze Bic-specialist? Stuur ons dan gewoon een mailtje of pak de telefoon. We helpen je graag bij alle mogelijkheden voor het bedrukken van deze pennen. Natuurlijk kun je ook eerst een proefexemplaar aanvragen.