Bedrukte markeerstiften

Op zoek naar markeerstiften met opdruk? Bestel bij PrimaPennen voordelig bedrukte markeerstiften en stuur uw beeldmerk op pad. In deze categorie vindt u alle mogelijkheden voor markeerstiften die voorzien zijn van één inktkleur. Er zijn diverse gebruiksmogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld tekstmarkers, permanente markers of whiteboardmarkers bestellen. Wij leveren ook alle producten van Staedtler, Bic en Stabilo. Plaats uw logo en/of tekst, brede markers kunnen zelfs dubbelzijdig gedrukt worden. Voor bijna ieder oppervlakte is er een geschikte marker. Maak gebruik van voordelige artikel- en drukprijzen. Een offerte, bestelling, sample of vraag regelt u allemaal online.

Bedrukte markeerstiften met minimale afname

In onze webshop zult u merken dat u bedrukte markeerstiften bestelt vanaf een minimale afname. Soms is de afname 50, soms 100, soms 250 stuks. We hebben voor elk product de beste startafname gekozen, waarbij prijs van product en drukprijs in evenwicht zijn. Daardoor betaalt u nooit teveel voor een markeerstift. Bovendien kunt u kiezen uit modellen die zich in verschillende prijsklasses bevinden, er is daardoor altijd een artikel dat binnen uw budget past. Bestellen lukt eenvoudig online. Onze bestelprocedure is eenvoudig, u kiest uw kleur, uw aantal en het aantal te bedrukken kleuren. In het volgende scherm vult u uw bedrijfsgegevens in. Na akkoord op de filmproef is een bestelling definitief. Een bedrukte markeerstift met uw eigen gegevens tonen we u middels een filmproef via de mail, zodat u altijd nog wijzigingen aan kunt brengen.

Beschikbare markeerstift-uitvoeringen

We kennen allemaal de neon-kleurige markeerstiften. Deze worden vooral gebruikt voor het accentueren van tekst. De meest populaire kleur is neon-geel en neon-roze. Bij ons kunt u ook terecht voor pasteltinten. Onder de markeerstiften vallen ook de volgende uitvoeringen:

● permanent markers
● whiteboardmarkers
● permanente markeerstiften
● non-permanente markeerstiften
● universele markeerstiften

Diverse uitvoeringen zijn beschikbaar in diverse lijndiktes, aangeduid in millimeter. De beste uitvoeringen zijn sneldrogend, om knoeiwerk te voorkomen. De universele markeerstift is op bijna ieder oppervlakte te gebruiken.

Grappige markeerstiften met opdruk 

De beste promotie voor uw bedrijf maakt u met een opvallende markeerstift. Een artikel waar mensen met verwondering naar kijken. Denk daarom eens buiten de box en bestel een van de volgende opties:

● markeerstift vis, in meerdere kleuren leverbaar.
● injectiespuitmarker, in meerdere kleuren leverbaar
● balpen 2-in-1, markeerstift in balpen inéén
● 4 kleuren balpen met tekstmarker
● 2 kleuren tekstmarker in één pen

Bel ons eens om uw wensen kenbaar te maken. We helpen u graag. U kunt alle werkdagen bij ons terecht, hetzij via mail, chat of per telefoon.

Eerst een sample, dan markeerstiften met opdruk bestellen

Wilt u onze artikelen eerst uitproberen, voordat u markeerstiften met opdruk bestelt? Bij iedere uitvoering vindt u een sample button. Klik er op, vul uw aflevergegevens in en wij sturen u een gratis proefexemplaar. Misschien wilt u de markeerstiften voor een bepaald materiaal gebruiken, dit kunt u dan rustig op uw gemak testen. Vervolgens kunt u alsnog de bestelling plaatsen. Een opdruk kan in één of meerdere drukkleuren geplaatst worden. Er is ruimte voor een logo links en/of rechts van de clip, soms is rondomdruk mogelijk. We helpen u graag bij de opmaak. Eps-logo's kunnen kosteloos worden aangepast aan het drukformaat. Ook kunt u zonder extra kosten tekst bijplaatsen, denk bijvoorbeeld aan een email- of websitevermelding.

Bedrukte markers in full colour

Met een full colour druk zijn de kleurweergaves op een markeerstift eindeloos. Er zijn geen beperkingen in het aantal drukkleuren. Full colour wordt in cmyk-kleuren gedrukt. Hierdoor kunnen we ook foto's plaatsen. Stuur een hoge resolutiefoto in voor een perfecte weergave op de stift. Full colour is ook aantrekkelijker voor kleinere aantallen markeerstiften. U kunt dan 80% van ons aanbod al vanaf 50 stuks bestellen. Ontdek eens de mogelijkheden door een geheel vrijblijvende offerte en drukproef aan te vragen.

Markeerstiften in sets kopen

Helemaal gek van alle kleurtjes die we aanbieden? Bestel dan eens een voorraadpotje met 5 kleurtjes. Ook zijn de luxere modellen verkrijgbaar in setjes van 2 of 4. Stabilo heeft de Boss mini uitvoering beschikbaar in sets van 2 of 4. Of ontdek de Boss executive bureauset, Een bestseller is de Boss original, verkrijgpaar in pak van 2 of 4 stuks. Hierbij is naast de markeerstift ook de verpakking te personaliseren. Het totaalaanbod vindt u op de website van Stabilo en Staedtler.