Bedrukte markeerstiften

Bedrukte markeerstiften bestellen? Bij ons kunt u online markeerstiften kopen en laten bedrukken met bedrijfslogo en/of tekst. Markeerstiften kunt u uitstekend weggeven als relatiegeschenk of als cadeau. Diverse organisaties, scholen en instellingen doen vele relaties en scholieren een groot plezier met het geven van een bedrukte markeerstift. Wij bedrukken uw markeerstiften professioneel, in full colour of in 1 t/m 4 kleuren. We bieden u een groot assortiment met verschillende schrijfkleuren en in verschillende vormen.

Bedrukte markeerstiften onderstreept je reclame

Het komt vaak voor. Belangrijke informatie even onderstrepen met een fluoriserende kleur, zoals groen, roze, blauw of oranje. Met bedrukte markeerstiften snijdt het mes aan twee kanten. Een leuk en opvallend relatiegeschenk voor opvallend gebruik. Breng je bedrijf daarom met bedrukte markeerstiften onder de aandacht bij vele toekomstige klanten. Iedereen gebruikt frequent een markeerstift. Bedrukt met logo of tekst in full colour op een groot drukformaat, vaak in het midden van de stift, geeft jouw organisatie een boost.

Markeerstiften online bestellen

In onze webshop vindt u een gevarieerd aanbod aan markeerstiften. Online te bestellen vanachter uw computer. Samples en offertes online aanvragen, een bestelling online plaatsen. We helpen u graag. Met een gratis tester, met een gratis drukproef, weet u zeker dat het allemaal goed komt met het bestellen en bedrukken van uw markeerstiften. We bieden u het volgende:

- 2-in-1 markeerstiften, balpen en stift
- markeerstiften in diverse vormen, zoals injectiespuitmarkers
- markeerstiften met 3, 4 of zelfs 5 kleuren
- robuuste markeerstiften, met o.a. karabijnhaak

Snel bedrukte markeerstiften kopen

Onze standaard levertijd van bedrukte markeerstiften bedraagt ongeveer 10 werkdagen. U kunt echter ook gebruik maken van onze zeer snelle leveringservice. Dan heeft u uw artikelen binnen 5 werkdagen in huis. Wij staan 5 dagen in de week voor u klaar, voor al uw vragen omtrent onze producten en druktechnieken. 

Populaire markeerstiften met opdruk

In al die jaren zijn vele bedrijven u reeds voorgegaan in het bestellen van markeerstiften met opdruk. Sommige modellen zijn al jaren zeer populair en blijven dat ook. Populaire modellen van markeerstiften zijn: highlighter en balpen, balpen met textmarker 2-in-1, Puck highlighter, Injectiespuitmarkeerstift, Drop highlighter, highlighter Bloem en last but not least, de vertrouwde Driehoeksmarker. 

Kijk ook eens bij de Vis markeerstiften. Een opvallend design in de vorm van een vis, zelfs een model met keycord.

Contact met PrimaPennen

U kunt ons bellen, mailen en met ons chatten. Via onze site kunt u samples, offertes en bestellingen doorgeven. Wij reageren en regelen alles snel en accuraat. U kunt teven contact met ons opnemen via het contactformulier. 

Met markeerstiften kunt u de wereld kleur geven. Arceer met de mooiste kleuren uw teksten. Onderscheidend en opvallend, dat zijn onze bedrukte markeerstiften.

Stuur ons een bericht

Bewijs dat u geen robot bent