Bedrijfspennen laten maken

Wilt u pennen voor uw bedrijf laten maken? Bij Prima Pennen bent u aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment aan pennen die geschikt zijn voor het bedrukken met een bedrijfslogo of bedrijfsgegevens. Deze kunt u gebruiken voor diverse gelegenheden zoals beurzen, events, vakdagen of gewoon voor intern gebruik. De populariteit van pennen met reclame is nog steeds ongekend.

Assortiment

Pennen laten maken met uw bedrijfslogo

U kunt eenvoudig online uw model, kleur en aantal kiezen. Daarna hebben wij alleen nog het logo nodig en de eventuele drukkleuren. Logo's kunnen in volle kleuren worden gedrukt middels de huisstijl PMS-drukkleuren. Kleurrijke logo's, afbeeldingen of illustraties bedrukken wij met de full colour druktechniek.

Naast het bedrukken van pennen kunt u deze ook laten graveren. Wilt u een bedrijfspen laten graveren, kiest u dan een metalen of een aluminium pen. Bij een gravure wordt namelijk het bovenste deel van de pen gehaald, waardoor de onderliggende kleur zichtbaar wordt. Dit zorgt voor een extra luxe uitstraling.

Samples aanvragen van bedrijfspennen

U heeft een aantal geschikte modellen op onze site gezien? Vraagt u dan van elk model de gewenste kleur aan als sampe. Wij sturen u de samples graag toe. Pennen met een waarde tot € 4,00 per stuk sturen wij u gratis toe. Boven dit bedrag sturen wij u de proefmodellen op zicht. Zo kunt u rustig op uw werk de pennen beoordelen en een keuze maken.

Hieronder vindt u een aantal populaire afdelingen:

Balpen Nash Metal tip HC

Pennen met spoed

Balpen Hawai Silver

Promotie pennen kunststof en aluminium

Touch Screen Balpen Tablet

Touch, laser en banner pennen

 

Stuur ons een bericht