Baron pennen

CategorieënPrijs

t/m

Kleur

Met bedrukte Baron balpennen heeft u topkwaliteit in handen. Een baron balpen is sterk, degelijk en heeft ruime druktechnieken. Baron balpennen zijn te bedrukken per kleur of in full colour. Een opdruk op de clip is ook mogelijk. De Baron serie is een exclusief design balpen van het A-merk Stilolinea en is in vele varianten leverbaar. Het is dé ideale pen voor het uitdragen van uw reclameboodschap. Een bedrukte Baron balpen gaat lang mee en doet wat hij moet doen, optimaal schrijven. Baron balpennen met logo zijn te bestellen v.a. 250 of 300 stuks. In de snelle levering met een full colour opdruk is het mogelijk Baron balpennen v.a. 50 stuks te bestellen. Bekijk de diverse kleurmogelijkheden en materiaaloppervlakten. Op onze site vindt u de meest populaire Baron balpennen. Er is echter een hele grote keuze, de gehele lijn vindt u op Stilolinea.it. U kunt voor het model dat niet op onze site staat een scherpe offerte aanvragen.

Baron balpennen bedrukken

De mogelijkheden voor het kiezen van een Baron balpen zijn zeer divers. Onderstaande varianten zijn mogelijk:

► Transparante uitvoering
► Frosted lichtdoorschijnende uitvoering
► Hardcolor uitvoering met witte delen
► Hardcolor uitvoering geheel gekleurd
► Hardcolor uitvoering met zwarte delen
► Op aanvraag: fluor en nachtfluor uitvoering
► Op aanvraag: stone en glossy uitvoering

Alle Baron balpennen bedrukken we op een groot drukformaat. Het is mogelijk om een logo en tekst in één drukgang te plaatsen, bijna geheel rondom de pen. Voor de speciale uitvoering geldt een minimale afname van 1000 stuks. De overige modellen die we standaard in onze collectie hebben kunt u v.a. 250 of 300 stuks bestellen. Voordat we Baron balpennen gaan bedrukken ontvangt u ter goedkeuring een digitale drukproef. Na akkoord op de drukproef plannen wij uw order in. De levertijd bedraagt afhankelijk van model en aantal, circa 7 werkdagen.

Bedrukte Baron balpennen online bestellen

Bedrukte Baron balpennen bestelt u via onze website eenvoudig online. U regelt de hele bestelling vanachter uw computer. U kiest het model, de kleur en de gewenste drukkleuren. In het volgende scherm vult u uw bedrijfsgegevens in. Met Baron balpennen kiest u voor gegarandeerde kwaliteit. De betrouwbaarheid is hoog, ook bij intensief gebruik. Bedrukte Baron balpennen zijn daarom uitstekend geschikt om de kwaliteit van úw bedrijf uit te stralen. We zijn overtuigd van de kwaliteit, maar wilt u deze pennen zelf beoordelen? U kunt bij ons een gratis sample aanvragen in de gewenste kleur. Zo kunt u beoordelen of de kleur past bij uw huisstijlkleur en daarna overgaan tot een bedrukte bestelling. Bestellen is mogelijk v.a. 250 of 300 stuks. Speciale uitvoeringen v.a. 1000 stuks. U ontvangt bedrukte Baron balpennen in circa 7 werkdagen na akkoord op de drukproef.

Baron balpennen met logo in full colour

Heeft u een logo dat bestaat uit meerdere drukkleuren, kleurverloop of schaduwen? Om het logo optimaal te kunnen drukken kunt u gebruik maken van de druktechniek full colour. Het enige nadeel is een beperkte drukhoogte. Full colour is daarom geschikt voor langwerpige logo's. Het voordeel van full colour is dat alle kleuren, schaduwen en kleurverloop in één keer worden gedrukt. Het logo wordt in CMYK-kleuren gedrukt. Het voordeel van een full colour druk is het snelle drogingsproces, waardoor Baron pennen met full colour logo al in circa 3 werkdagen kunnen worden geleverd. Het tweede voordeel is een lage minimale afname. Onze favoriete modellen zijn leverbaar v.a. 50 stuks. Via onze site kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen.

Baron balpennen bedrukt in een snelle levering

Baron balpennen hebben een optimale kwaliteit die u verzekert van jarenlang schrijfplezier. De populariteit van deze balpen draagt zeker bij aan de mogelijkheden voor een snelle levering. Baron balpennen bedrukt geleverd in slechts 3 of 4 werkdagen. Mogelijk v.a. slechts 50 stuks. Maximale afname 1000 stuks. Maak alleen gebruik van de snelle levering als het noodzakelijk is. Wanneer u bijv. een onverwachte beurs heeft of ineens door uw pennen heen bent. De prijs ligt namelijk iets hoger dan een standaard levering. Kunt u iets langer wachten? Onze standaard levertijden bedragen circa 7/8 werkdagen. Bestel Baron balpennen bedrukt via onze site en voeg uw logo in de bestelling meteen toe. Eventuele tekst die u wilt bijplaatsen kunt u bij opmerkingen plaatsen. Heeft u vragen? Stel ze aan ons via de mail, chat of per telefoon.

Afwijkende Baron balpennen met opdruk

Op Stilolinea.it vindt u de complete lijn Baron. In onze webshop vindt u de meest populaire modellen. U treft hier dus ook de uitzonderlijke modellen aan zoals een stone of glossy oppervlakte. Naast de Baron lijn kunt u ook kijken bij de Baron 03 lijn. U vindt in onze webshop of op Stilolinea.it dé Baron balpen die aansluit bij de wensen van uw bedrijf. Een opdruk plaatsen we op een groot drukformaat van circa 45 x 20 mm. Meerdere drukposities zijn mogelijk, zoals links of rechts van de clip of op de clip zelf. Stilolinea balpennen met opdruk staan voor excellente kwaliteit, goede service en opvallende promotie. Bestel uw pennen met opdruk via de mail of via de online bestel procedure. Baron balpennen met opdruk koopt u voor circa € 0,55 per stuk bij een afname van 250 stuks en een opdruk in 1 kleur. De afwijkende modellen bestelt u v.a. 1000 stuks:

► Glossy uitvoering
► Stone uitvoering
► Fluor en fluor light uitvoering
► Alle Baron 03 uitvoeringen

U kunt ons 5 dagen in de week, van maandag tot en met vrijdag, bereiken via telefoon, chat en mail.