Bannerpennen

Bannerpennen, ook wel vlagpennen of flyerpennen genoemd, zijn een breed inzetbaar promotieartikel. Uniek aan deze bedrukte pennen is de papieren rol, de zogenaamde banner, vlag of flyer, die uit de pen kan worden getrokken. Het voordeel is dat u aan beide zijden van de pen een groot drukformaat ter beschikking heeft. Naast een opdruk van uw logo of bedrijfsgegevens bieden deze pennen een extraatje. Er is ruimte voor een kalender, voor een reclameboodschap of voor het aankondigen van een evenement.

Assortiment

Bannerpennen eenvoudig online bestellen

Bij Prima Pennen kunt u uw bestelling eenvoudig plaatsen. Kies het gewenste model, de gewenste kleur en het gewenste aantal. Wij helpen u uiteraard met het opmaken van het bestand. Bij de prijs is een full colour bedrukking aan beide zijden van de banner inbegrepen! Wilt u een foto of een afbeelding? Ook dat is geen probleem. 

Naast het bedrukken van de flyer kunt u ook op de pen nog een tekst plaatsen. Bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam of een websitevermelding. Banner pennen hebben een iets langere levertijd i.v.m. de productie. Tegen een spoedtoeslag is deze levertijd in te korten. Bestel daarom uw pennen tijdig!

Samples van bedrukte bannerpennen bestellen

Wij hebben kwaliteits pennen in hardcolour en frosted kleuren. Tevens is er een touchscreen pen voorhanden. Wilt u graag deze pennen beoordelen? Vraagt u dan kosteloos een sample aan. Dit kan via onze site, telefonisch of via ons contactformulier onder aan deze site. En het bedrukken van uw pennen? Dat doen wij nadat u de drukproef, welke u via de mail ontvangt, goedkeurt. Wel zo zeker!

Hieronder vindt u een aantal populaire pennen:

Banner-Pen Frosty

Bannerpennen frosty vanaf 1200 stuks

Banner-Pen Transparant

Bannerpennen transparant vanaf 1200 stuks

Touch banner pen

Touch banner pennen vanaf 1200 stuks

 

 

Stuur ons een bericht