Geen filteropties mogelijk

Banner vlag pennen

Met een bedrukte banner vlag pen heeft u een uniek relatiegeschenk in handen. Met de uitrolbare papieren vlag heeft u de mogelijkheid heel veel reclame of promotie op deze pen te plaatsen. Naast uw bedrijfslogo, bedrijfsgegevens kunt u een actie of aanbieding plaatsen. Ook kiezen vele bedrijven voor een agenda, activiteitenoverzicht of een kalender. Laat u verrassen door de full colour mogelijkheden van deze zeer populaire pen. Nieuw dit jaar zijn de touchscreenpennen met vlag.

* Gratis samplepennen * Gratis drukproef * Gratis verzending * Snelle levering op aanvraag

Weergave:LijstTegels
Sorteer op
    Geen resultaten gevonden.
Per pagina:

Banner vlag pennen

Op een ruimte van doorgaans 178 x 68 mm wordt op weerszijden van het papier in full colour gedrukt. Illustraties, foto's, logo's of tekst, wij bedrukken de uitneembare papieren rol met zeer veel precisie. Voor de stevigheid maken we gebruik van gelamineerd papier. Hierdoor bent u verzekerd van een lange levensduur van uw banner pen.

Gratis samples van bedrukte banner pennen

U kunt bij ons gratis samplepennen aanvragen. Wij begrijpen dat u de pennen wilt voelen, beoordelen en wilt testen. Kies de modellen die u aanspreken en kies de gewenste kleur. U kunt banner vlag pennen aanvragen middels onze button "sample aanvragen"  die u in elk productoverzicht vindt. Wilt u liever persoonlijk contact, mail of chat met ons!