Banner vlag pennen bedrukken

Categorieën


Prijs

t/m

Kleur

Wilt u veel informatie delen met uw klant, door bijv. een evenement of een promotie aan te kondigen? Laat dan banner pennen bedrukken. Een banner pen heeft een uitrolbare papieren vlag. Deze vlag kunt u aan beide zijden full colour laten bedrukken. Het is mogelijk om hierop veel gegevens te plaatsen. Geschikt voor het promoten van bijv. een nieuw artikel of nieuw evenement. U kunt uw bedrijfslogo laten bedrukken en daarbij bedrijfsgegevens en zelfs foto's plaatsen. Een bannervlag pen is uitermate geschikt om een bepaalde actie onder de aandacht te brengen. Daarbij vinden de meeste klanten het ook nog een heel bijzondere pen. De papieren vlag kan met de hand uit de pen worden gerold. Bekijk onze mogelijkheden. Let op: een banner pen heeft een langere leverdatum.

Veel informatie om op banner pennen te bedrukken

Een banner pen is geschikt voor het plaatsen van meer informatie dan u doorgaans op een reclame pen plaats. Het bedrukken van Banner pennen vindt plaats op een stevige, gelamineerde papieren rol die in de pen verstopt is. U heeft ruimte voor allerlei gegevens, logo's en foto's op een ruimte van doorgaans 178 x 68 mm. Er is geen balpen die zoveel drukruimte aanbiedt! Beide kanten drukken we in full colour, zo kunt u dus ook foto's zeer scherp door ons laten plaatsen. De papieren rol wordt afgewerkt met een glanslaag om snel scheuren te voorkomen. Dit verhoogt de levensduur van de pen en zorgt ervoor dat uw informatie langer in omloop is.

Diverse modellen banner pennen

Banner pennen zijn er in verschillende uitvoeringen, maar uiteraard worden ze allemaal gekenmerkt door de uittrekbare papieren rol die in de pen gedraaid is. Er zijn verschillende modellen om uit te kiezen, bijv. met comfortabele grip of in een opvallende transparante uitvoering. Helaas is de minimale afname van de pen redelijk groot, dit drukt echter wel weer de stuksprijs van de balpen. Banner pennen worden op speciaal verzoek gemaakt. Toch zijn ze voordelig in aanschaf. De levertijd bedraagt minimaal 9 weken, dus u dient tijdig een bestelling te plaatsen. Logo's en andere drukwensen ontvangen wij graag in pdf of jpg (foto's).

Proefpen aanvraag voordat u banner pennen besteld

Via onze site kunt u meteen een sample aanvragen van uw favoriete uitvoering. We sturen u dan een voorbeeld sample met een uittrekbaar rol papier. U kunt dan op uw werk of thuis de pen beoordelen en uitproberen. Is de pen geschikt voor uw reclamedoeleind, dan kunt u de pen eenvoudig online bestellen. Mailen kan ook, u kunt dan meteen alle drukbestanden meesturen. Stuur jpg-foto's in een zo hoog mogelijke resolutie in, dit vergroot de weergave op het papier. Heeft u vragen over het bedrukken van banner pennen, dan kunt u die eenvoudig stellen via de mail, per telefoon of in de offerte aanvraag. Bij de offerte aanvraag heeft u voldoende mogelijkheden om wensen kenbaar te maken.

Let op de lange levertijd voor bedrukken banner pennen

Banner pennen worden in het verre Oosten gemaakt. Hierdoor is de levertijd langer dan bij normale pennen. Uiteraard maken wij gebruik van een bedrijf dat gespecialiseerd is in banner pennen. Daarom ontvangt u van ons garantie op de pen en de opdruk. De minimale afname is vrij hoog, de aanschafprijs daarentegen vrij laag. Voordat wij uw order in behandeling nemen ontvangt u van ons een digitale drukproef. De drukproef toont u het voorbeeld van de druk, uiteraard kunt u hier nog veranderen in aanbrengen. Is de drukproef akkoord? Dan gaan de pennen in productie.