Bamboe balpennen

Prijs

t/m

Kleur
Milieuvriendelijke bamboe balpennen laten bedrukken als bedrijfs- of promotiepen? Bij PrimaPennen heeft u de keuze uit een veelzijdig aanbod in bamboe pennen. U treft hier bamboe pennen aan met gekleurde delen, hoogglans zilverkleurige delen, met touchscreen tip of in een schrijf- of pennenset. Bamboe is een duurzaam snel groeiend materiaal. Het lijkt op hout maar is geen hout, bamboe is verhout gras. Bamboe pennen hebben een natuurlijke uitstraling en zijn ijzersterk. Gecombineerd met verschillende details is een bamboe pen een goede keuze wanneer u een alternatief zoekt voor hout of kunststof. Bij PrimaPennen kunt u bamboe pennen laten bedrukken in elk gewenst aantal. Een opdruk is mogelijk in kleur of met een gravure. De populaire Nash en Alicante balpen is inmiddels ook verkrijgbaar in een bamboe-versie. U kunt bamboe pennen laten bedrukken met een levering in slechts circa 6 werkdagen. 

Bamboe pennen bedrukken - een duurzaam alternatief

Wanneer u op zoekt bent naar reclamebalpennen met een duurzame uitstaling, laat dan Bamboe pennen bedrukken. We hebben een veelzijdig aanbod in bamboe pennen en er komen elk jaar nieuwe modellen bij. U kunt bamboe pennen laten bedrukken in elk gewenst aantal, ondanks dat onze website gebruik maakt van minimale afnames van 50 en 100 stuks. Voor kleinere aantallen kunt u direct een offerte aanvragen. Voordat u bamboe pennen bestelt kunt u een gratis sample aanvragen of kiezen voor een offerte op maat. Bamboe is een hard materiaal, waardoor deze pennen ook gegraveerd kunnen worden. Door gebruik van natuurlijke materialen is iedere bamboe balpen anders. Kies uit bamboe pennen met gekleurde delen, hoogglanszilverkleurige delen, met stylus touch tip of met rubberen grip. PrimaPennen gaat uw bamboe balpennen bedrukken met zeefdruk of tampondruk. Zeefdruk kan op een groot drukformaat met max. 1 kleur.

Bedrukte bamboe pennen online bestellen

Een bestelling van bedrukte bamboe pennen plaatst u eenvoudig online. Voordat u een bestelling plaatst kunt u gebruik maken van diverse informatiebuttons. Zo kunt u een gratis sample aanvragen, een offerte of snelle offerte aanvragen, een bijzondere druktechniek opvragen of kleinere aantallen bestellen. Bedrukte bamboe pennen zijn snel leverbaar. In circa 5 werkdagen kunt u al bedrukte bamboe pennen ontvangen. Onze site maakt gebruik van staffelprijzen. Des te meer pennen u bestelt des te lager de prijs. Zo kunt u optimaal profiteren van onze scherpe prijzen. De minimale afnames zijn 50 of 100 stuks of naar wens lager. Bij een directe online bestelling ontvangt u een orderbevestiging. Onze grafische afdeling maakt de drukproef, die u vervolgens via de mail ontvangt. Na akkoord op de drukproef kunnen bamboe pennen in 5 tot en met 10 werkdagen worden geleverd. Bekijk al onze mogelijkheden in bedrukte bamboe pennen.

Bamboe pennen met logo - een overzicht van de mogelijkheden

Voor een milieuvriendelijk alternatief, om tropisch hout of kunststof te vermijden, kunt u bamboe pennen met logo bestellen. De bamboe pennen zijn uiterst vriendelijk geprijsd. Deze duurzame uitvoering kan met logo of tekst worden bedrukt. Bamboe pennen met logo zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar:

► bamboe pennen met kunststof gekleurde delen
► bamboe pennen met hoogglans zilverkleurige (metalen) delen
► bamboe pennen met touchscreen tip
► bamboe pennen in schrijfset
► bamboe pennen in pennenset in bamboe doosje

Het nadeel van bamboe pennen is een beperkt drukformaat. Kiest u voor een opdruk met meerdere drukkleuren, dan is de maximale drukhoogte circa 7 mm. Sommige modellen bieden we aan met zeefdruk, een verhoogd drukformaat, deze is echter beschikbaar voor logo's met max. 1 drukkleur. Bamboe pennen met logo bestelt u in elk gewenst aantal. Vraag een gratis sample aan of plaatst een bestelling direct via de site.

Bamboe pennen met opdruk - de drukmogelijkheden

Omdat bamboe een grassoort is, snel groeit en een hoge productiviteit heeft, levert bamboe geen problemen op voor het milieu. Met bamboe pennen met opdruk bestelt u dus een ecologische promotie balpen. Door de verwerking van natuurlijke materialen is de uitstaling van iedere bamboe balpen uniek. Hieronder geven we een overzicht van hoe wij bamboe pennen met opdruk kunnen leveren:

► opdruk op de houder met tampondruk links van de clip, max. 4 drukkleuren
► opdruk op de houder met tampondruk rechts van de clip, max. 4 drukkleuren
► opdruk op de houder met tampondruk tegenover de clip, max. 4 drukkleuren
► opdruk op de houder met tampondruk vóór de clip, max. 4 drukkleuren
► full colour druk op bovenstaande posities
► zeefdruk links en/of rechts van de clip, vergroot drukoppervlakte, max. 1 drukkleur
► gravure links en/of rechts van de clip

Zeefdruk is niet voor elk model voorhanden. We adviseren u graag bij uw keuze voor de druktechniek. Bij de keuze voor een lasergravure is de opdruk altijd donkerbruin. De opdruk wordt met een CO-2 laser in de pen gelaserd. U bestelt bamboe pennen met opdruk v.a. 50 of 100 stuks direct online. Lagere aantallen zijn op aanvraag. Wilt u de kwaliteit van onze bamboe pennen testen, vraag dan via de sample aanvraagbutton om een gratis proefexemplaar. 

Bamboe pennen bedrukken in kleine aantallen

Onze site maakt gebruik van staffelprijzen. Bij een bepaald aantal wordt de stuksprijs en de drukprijs steeds goedkoper. Tevens vindt u in onze webshop minimale afnames. Deze beginnen bij 50, 100 of 250 stuks. U kunt echter ook kleine aantallen bamboe pennen bedrukken. In principe is elke afname mogelijk. Kiest u voor kleinere aantallen, dan kunt u alleen bamboe pennen laten bedrukken met tampondruk. De keuze voor een gravure is ook mogelijk. Wilt u voor gekleurde varianten een combinatie order plaatsen, bijv. 100 stuks met rode delen, 100 stuks met blauwe delen en 100 stuks met groene delen, dan betaalt u geen toeslag. Wanneer u kleinere aantallen bamboe pennen laat bedrukken dan is de minimale afname per kleur altijd 25 stuks. Stel uw vragen over dit artikel via de mail, chat of per telefoon. Wilt u liever alles online regelen? Kies dan voor diverse informatiebuttons, zoals een sample-, offerte, snelle offerte-, kleinere aantallen- of afwijkende druktechniekbutton.

Bamboe pennen bedrukt in een supersnelle levering

Onze levertijden voor bamboe balpennen zijn supersnel. Diverse modellen hebben een levertijd van circa 5 tot 7 dagen. In bijzondere gevallen is de levertijd te verkorten naar 4 werkdagen. Niet alle modellen zijn beschikbaar. We adviseren u graag welke bamboe balpen bedrukt kan worden in een zeer snelle leverdatum. Bij een reguliere order gaat de levertijd in na akkoord op de drukproef, bij een snelle levering gaat de levertijd in op het moment van bestelling. Daarom kunnen bamboe pennen die bedrukt worden in een supersnelle levering niet worden geannulleerd. Een voordeel is echter wel de keuze voor het aantal, de combinatie van productkleuren en de keuze voor een expresse levering. Bij een expresselevering kunnen de pennen vóór de ochtend worden geleverd. Bij een supersnelle levering in 4 werkdagen is een sampe aanvraag niet mogelijk. Maar wij staan garant voor goede kwaliteitsbalpennen en een professionele druk. Daarom kunt u bij PrimaPennen gerust direct een bestelling plaatsen van bedrukte Bamboe pennen.