Apollo balpennen

Prijs

t/m

Kleur


Op zoek naar bedrukte Apollo balpennen van Toppoint. De Apollo balpen is een design pen die leverbaar is in kunststof uitvoering met zachte grip. In een luxere uitvoering is de Apollo balpen leverbaar met metalen punt. Bedrukte Apollo balpennen zijn een ideale reclamedrager voor uw logo of bedrijfsgegevens. De Apollo balpen is modern vormgegeven en heeft ideale drukmogelijkheden. U kunt uw logo en tekst bijna geheel rondom de clip bedrukken. Deze pen is gefabriceerd in Europa en wordt geleverd met een kwaliteits jumobovulling waarmee u gemakkelijk 4 km schrijfplezier van heeft. Apollo balpennen zijn te bedrukken v.a. slechts 300 stuks. Lagere aankoopprijzen beginnen daarna v.a. 600 stuks en 1200 stuks, eindigend met een staffel van 10.000 stuks. Profiteer dus van aantrekkelijke kortingen bij hogere afnames, deze kunnen aanzienlijk oplopen. Apollo balpennen kunnen ook bedrukt worden op de clip. Interesse in Apollo balpennen bedrukken? Kies hieronder één van de modellen of mix and match uw eigen kleuren met de Apollo combi uitvoering.

Apollo balpennen bedrukken - de mogelijkheden

Apollo balpennen worden standaard geleverd met rubberen grip. Alléén de uitvoering met het metalen neusje wordt zonder grip geleverd. De Apollo balpen is één van de populairste modellen uit de Toppoint collectie. De pen is door Toppoint zelf ontworpen. Hierdoor kunt u Apollo balpennen op een groot drukformaat laten bedrukken. De voordelen om Apollo pennen te bedrukken:

► in meerdere uitvoeringen leverbaar
► voorzien van rubberen grip
► ruime drukmogelijkheden, bijna rondom
► clipbedrukking
► keuze uit blauwe, rode, groene of zwarte vulling
► voorzien van jumbo schrijfvulling, circa 4500 meter
► beschikbaar in de mix and match

Voordat u Apollo pennen laat bedrukken kunt u een gratis sample aanvragen. Geef meteen de gewenste kleur of kleurcombinatie door. Na het testen van de pen kunt u eenvoudig online de bestelling plaatsen. Een bestelling is mogelijk v.a. 300 stuks.

Bedrukte Apollo balpennen in de mix and match

De Apollo balpen bestaat uit 4 onderdelen: de grip, de houder, het bovendeel en de clip. U kunt bedrukte Apollo balpennen in de mix and match bestellen, dit betreft dan de Apollo combi uitvoering. U kiest uit alle overige modellen de kleuren voor de 4 onderdelen. Transparante en hardcolor delen kunnen zelfs gemixt worden. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om één van de standaard uitvoeringen te kiezen. Geef bij de mix and match uw kleuren van ieder onderdeel door en we maken voor u een digitale drukproef. In de pen kunt u meerdere huisstijlkleuren verwerken. De standaard kleuren of de combi kleuren hebben dezelfde leverdatum. U heeft bedrukte Apollo balpennen in circa 10-12 werkdagen na akkoord op de drukproef in huis. Wilt u afwijkende aantallen bestellen? Bij ieder product vindt u een offerte aanvraag button.

Apollo balpennen met logo door middel van foliedruk

Een bijzondere drukmogelijkheid is folie druk. Bij foliedruk kunnen wij de hele houder voorzien van logo, foto of tekst. Om de pen wordt dan een soort folie geplaatst. Apollo pennen met logo d.m.v. foliedruk is mogelijk v.a. 300 stuks. U moet wel even wachten op deze pennen, de levertijd bedraagt namelijk circa 30 werkdagen. Daarentegen kunt u met deze druktechnieken uw fantasie de vrije loop laten. In het ontwerp kunt u foto's, illustraties, tekst en logo kwijt. Uiteraard is het ook mogelijk om de standaard modellen met uw logo te laten drukken. De Apollo heeft zowiezo voldoende ruimte voor hoge of brede logo's. Kies uit een blauwe, rode, zwarte of groene vulling en kies eventueel voor een metalen punt. U kunt gebruik maken van aantrekkelijke kortingen bij hogere afnames. Stuur ons uw logo of stuur deze bij de bestelling meteen mee. U ontvangt altijd een vrijblijvende drukproef vooraf.

Apollo balpen bedrukt bestellen voor een opvallende promotie

Promotieartikelen voor uw bedrijf kopen? De Apollo balpen is een budgetvriendelijke kwaliteitsbalpen. De pen zit al enige jaren in onze collectie. Alle onderdelen van de pen zijn op ruime voorraad. Daardoor kan ook de mix and match combinatie zo snel geleverd worden. De diverse mogelijkheden voor kleur, uitvoering en druk maken de Apollo balpen een ideale promotiepen. U kunt de Apollo pen bedrukt met logo, tekst of foto bestellen. Kies voor de folie of de 360 graden druk of een van de standaard druktechnieken. De pen is beschikbaar in hardcolor en transparante kleuren. Op onze website vindt u diverse buttons om informatie snel aan te vragen. Wilt u dus Apollo balpennen bedrukt bestellen, maar heeft u nog vragen, stel ze eenvoudig via de Snelle offerte button, Andere druktechniek button of contactformulier. U kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen. Een sample van een Apollo balpen sturen we u gratis toe. Bestel u een Apollo balpen bedrukt met logo, dan kunt u de pennen in circa 12 werkdagen ontvangen, m.u.v. de Apollo foliedruk.