Antarctica balpennen

Prijs

t/m

KleurAntarctica balpennen van Toppoint laten bedrukken. De Antarctica balpen is een klassiek balpen met een stevige metalen clip. Bedrukte Antarctica pennen zijn v.a. 300 stuks te bestellen. U profiteert van hoge kortingen bij hogere afnames. De pen is in 4 uitvoeringen verkrijbaar. U kunt u logo laten drukken op een hardcolour, transparante, bamboe of bamboe stylus uitvoering. Vraag een gratis sample aan om de Antarctica balpen te tesen. De levertijd is circa 7 werkdagen, in de spoed circa 5 werkdagen. De ruime drukmogelijkheden maken van de Antarctica een budgetvriendelijke reclame balpen. Een opdruk is vanwege de metalen clip alleen mogelijk op de houder. De hardcolour en transparante uitvoering wordt geleverd met blauwe vulling, de bamboe uitvoeringen met zwarte vulling.

Antarctica pennen met logo bestellen

Antarctica pennen met logo zijn tegen scherpe prijzen online te bestellen. De pen heeft een minimale afname van 300 stuks. Bij hogere afnames profiteert u van hoge kortingen. De Antarctica balpen wordt gekenmerkt door een metalen clip en een gemetaliseerd drukkertje en tip. U kunt via onze website direct een online bestelling plaatsen. Ook is het mogelijk om een gedetailleerde offerte op te vragen voor Antarctica pennen met uw eigen logo. Wilt u met weinig gegevens een offerte aanvragen? maak dan gebruik van de snelle offerte button. De Antarctica is in 3 uitvoeringen leverbaar. U vindt in deze categorie alle modellen, drukmogelijkheden en prijzen. Voordat u Antarctica pennen met logo bestelt kunt u een gratis sample aanvragen.

Antarctica pennen bedrukken

Deze kwaliteitsbalpen van Toppoint is op diverse manieren te bedrukken. U kunt Antarctica balpennen bedrukken op een groot drukformaat met max. 4 drukkleuren. Dit grootdrukformaat is voorhanden voor de hardcolour en transparante Antartica balpennen. De bamboe uitvoeringen hebben een beperkte drukhoogte van 6 mm. Bedrukken is wel mogelijk tot max. 4 drukkleuren. De goedkoopste uitvoering is de hardcolour en transparante balpen. U laat deze Antarctica balpennen al bedrukken voor circa € 0,50 per stuk bij een afname van 300 stuks. Bij grotere afnames gaat de  prijs snel naar beneden. Deze pen biedt u veel waar voor uw geld. Het is een geliefde promotiebalpen voor vele bedrijven. U kunt kiezen uit diverse kleuren. Heeft u vragen over het bedrukken van Antarctica pennen? U kunt ons bereiken via mail, chat of telefoon of maak gebruik van één van de informatiebuttons.

Antarctica pennen met opdruk in snelle levering

De reguliere levertijd van de Antarctica pennen met opdruk is slechts 7/8 werkdagen na akkoord op de drukproef. Maar soms komt u net niet uit met deze leverdatum. Tegen een spoedtoeslag kunnen wij deze pennen leveren in 5 werkdagen. U dient zich wel aan een aantal "regels" te houden:

► minimale afname 300 en maximale afname 3500 stuks
► alleen tampondruk mogelijk op de houder, max. drukhoogte 6 mm
► max. te bedrukken met 4 drukkleuren of full colour
► een spoedorder kan niet geannulleerd worden

Bekijk ons online aanbod en beslis op uw gemak welke Antarctica balpen uw bedrijf als nieuwe promotie pennen wilt laten bedrukken met uw eigen opdruk. Stel uw vraag per telefoon bij een snelle gewenste leverdatum.

Antarctica bamboe pennen bedrukt

Antarctica bamboe pennen zijn milieuvriendelijke balpennen. Bamboe is een duurzaam en sterk materiaal. Bamboe is geen hout maar een grassoort, maar heeft de uiterlijke kenmerken van hout. Door gebruik van natuurlijke materialen is iedere Antarctica balpen anders. U kunt Antarctica bampoe pennen bedrukt bestellen v.a. 300 stuks. De bedrukking is mogelijk met max. 4 kleuren op een drukhoogte van 6 mm. U kunt Antarctica bamboe pennen bedrukt en wel in circa 7 werkdagen ontvangen. Profiteer van aantrekkelijke kortingen bij hogere afnames. Stuur ons uw logo wanneer u een digitale drukproef wilt ontvangen. Dit kan geheel vrijblijvend. U kunt uiteraard ook tekst laten bedrukken. Kiest u voor een Antarctica bamboe balpen bedrukt met tekst? In eé'n drukgang kunt u twee regels tekst kwijt. Stel al uw vragen via de telefoon, chat of per mail.