925 DP balpennen

Prijs

t/m

KleurDe Toppoint 925 (DP) is een klassieke balpen. U kunt 925 DP balpennen al laten bedrukken v.a. 300 stuks. De pen is verkijgbaar in 3 uitvoeringen. De transparante versie, de hardcolor versie en de combi mix and match versie. Wanneer u bedrukte 925 DP balpennen bestelt, kiest u voor een authentiek en tijdloos design. De transparante en hardcolor versie worden standaard geleverd met blauwe vulling, in de mix and match serie kunt u zelf de kleur van de vulling kiezen. Met keuze uit blauwe, rode, groene of zwarte vulling. De vulling is geschikt voor circa 2500 meter schrijfplezier. Kiest u voor de mix and match versie, dan kunt u voor 2 onderdelen van de pen de kleur zelf kiezen. Alle bedrukte 925 Dp balpennen zijn voorzien van een hoogglans metalen clip, hooglans ziverkleurige tipje en drukker. Uw logo kunnen we drukken op een groot drukformaat. Nieuwsgierig naar het bedrukken van Toppoint 925 DP balpennen? Vraag een gratis sample aan.

Toppoint 925 DP pennen bedrukken

De 925 DP balpen is een door Toppoint zelf ontwikkeld en geproduceerde balpen. Made in Germany zorgt voor een solide basis. De pen wordt gemaakt van de allerbeste materialen. De stijlvolle metalen clip, de hoogglans zilverkleurige drukker en tip maken de pen helemaal af. Toppoint 925 DP pennen zijn te bedrukken in transparante en hoogglans kleuren. Daarnaast kunt u kiezen uit de mix and match versie. Alle varianten zijn leverbaar v.a. 300 stuks. U ontvangt voor dat wij gaan drukken een digitale drukproef. Na akkoord op de drukproef plannen wij de order in. U kunt 925 DP pennen bedrukt en wel ontvangen in circa 10 werkdagen.

925 DP pennen met opdruk in de snelle levering

De reguliere levertijd voor 925 DP pennen met opdruk is circa 10 werkdagen. Het is mogelijk om de transparante en de hardcolour versie veel eerder in huis te hebben. We kunnen deze uitvoeringen namelijk leveren in 5 werkdagen. Er zijn een aantal voorwaarden aan verbonden:

► minimale afname 300 en maximale afname 3500 stuks
► alleen mogelijk voor de transparante en de hard colour versie
► alleen opdruk mogelijk middels tampondruk op een max. drukhoogte van 7 mm
► opdruk mogelijk links en/of rechts van de clip
► opdruk mogelijk in full colour links en/of rechts van de clip
► standaard geleverd met blauwe vulling

De opdruk kan geplaatst worden met max. 4 drukkleuren of in full colour. U ontvangt binnen 2 uur een digitale drukproef. Na akkoord ontvangt u de pennen binnen 5 werkdagen of op de 5e werkdag in huis. 925 DP pennen die in de snelle levering met een opdruk worden besteld kunnen niet worden afgezegd. Bekijk direct in deze categorie alle beschikbare kleuren. 

925 DP pennen met logo - alle variaties

De 925 DP pen zit al jarenlang in onze collectie en blijft een favoriet model voor vele bedrijven. Een leuk detail in de clip zorgt voor een opvallende herkenning. Met pennen van Toppoint heeft u kwaliteit in handen. Toppoint staat namelijk voor excellente kwaliteit, ruime drukmogelijkheden en goede schrijfvullingen. Uw pennen worden met de modernste drukmachines bedrukt met een logo of tekst. Onze website maakt tevens gebruik van staffelprijzen. U kunt profiteren van hoogoplopende kortingen bij grotere afnames. Kies uw model en laat door PrimaPennen 925 DP pennen van uw logo voorzien. We bieden u een gratis proefexemplaar vooraf om de kwaliteit te testen. Daarna plaatst u een bestelling eenvoudig online. Voordat u pennen met logo ontvangt controleert u onze digitale drukproef. Vragen kunt u ons eenvoudig stellen via mail, chat of telefoon.

Bedrukte 925 pennen gemakkelijk online bestellen

Bedrukte 925 DP pennen zijn gemakkelijk online te bestellen. U vraagt een sample online aan, u vraagt een offerte online aan of stelt al uw vragen over bedrukte 925 pennen online. Tot slot plaatst u ook een bestelling van bedrukte 925 pennen online. Kies uw model, kleur, aantal en druktechniek. Nadat u op de bestelknop heeft geklikt komt u in het tweede scherm. Hier vult u uw bedrijfsgegevens in. Na verzending van de bestelling ontvangt u een orderbevestiging. Wij gaan voor u aan de slag met de drukproef, die u via de mail ontvangt. Na akkoord op de drukproef is de bestelling afgerond en plannen we de order in. U heeft er weinig omkijken naar. Want na circa 10 werkdagen ontvangt u uw eigen bedrukte 925 DP pennen.