10.000 pennen goedkoop bedrukken

Prijs

t/m

Kleur


10.000 pennen bedrukken. Op beurzen, evenementen en andere grote bijeenkomsten is het altijd handig om een grote voorraad pennen te hebben, u kunt dan ook het beste goedkoop 10.000 pennen laten bedrukken. Neem eens een kijkje in deze categorie. PrimaPennen verkoopt al meer dan 10 jaar pennen. Daarom weten we goed in te schatten welke pennen geschikt zijn als strooipennen. Pennen zijn immers populair, altijd handig en de meeste klanten gaan graag met een leuke pen weer naar huis. In onderstaande lijst hebben we een selectie gemaakt van goede pennen, leverbaar in verschillende kleuren. Ook hebben we gedacht aan een veelzijdig aanbod met veel modelvariatie. Doelstelling is veel voor weinig. Daarom treft u pennen van geheel kunststof, met of zonder grip en zelfs met of zonder metalen clipje. Uiteraard plaatsen we uw reclame met de beste druktechnieken. Want het is uiteraard de bedoeling dat uw logo op een goede manier in omloop wordt gebracht.

Collectie goedkope pennen bedrukken bij 10.000 stuks

Welke pennen laat u nu bij 10.000 stuks bedrukken en passen dus het beste bij uw bedrijf? Dat kunt u zelf ervaren. Onze collectie is gevarieerd en aantrekkelijk geprijsd. Zo kunt u al 10.000 pennen bestellen met opdruk in 1 kleur voor nog geen € 0,15 per stuk. Dit maakt een groots opgezete campagne extra aantrekkelijk en u blijft daarbij ook nog redelijk binnen een mooi budget. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat een opdruk er niet afgeveegd kan worden. Hiervoor passen we tampondruk en zeefdruk toe. Zeefdruk is iets aantrekkelijker voor hoge logo's, omdat het drukbereik groter is. Om tot een keuze komen is het maar net wat u zelf prettig vindt om mee te schrijven. Een zachte touchgrip voorkomt dat de pen tussen uw vingers wegglijdt. Diverse klanten vinden het vervelend wanneer de clip gauw afbreekt. Dit is te voorkomen door pennen met een brede clip uit te kiezen. Strooipennen leggen doorgaans minder schrijfkilometers af. Deze pennen zijn voorzien van X-20 vullingen, maar nog altijd geschikt om 1 of 2 kilometer mee te schrijven. Bouw en onderhoud een goede relatie met uw klant. Een mooie pen draagt daar zeker aan bij.

10.000 pennen goedkoop laten bedrukken

We laten u niet zwemmen als een vis in het water. Om goedkoop zomaar online 10.000 pennen laten bedrukken hoeft niet. U kunt eerst een proefpen aanvragen. Dan kunt u het zelf thuis of op uw werk eens uitproberen. Schrijft de pen fijn. ligt de pen lekker in de hand, dan kunt u met meer vertrouwen de bestelling plaatsen. Om zeker te zijn van alle kosten, zodat u achteraf niet wordt verrast, kunt u ook eerst een offerte aanvragen. In deze categorie vindt u pennen met een minimale afname van 10.000 stuks, echter worden ook prijzen getoond voor een afname van 25.000 en 50.000 stuks. Voor hogere aantallen en een meerkleurendruk kunnen we nóg scherpere prijzen aanbieden. Natuurlijk zijn de pennen ook verkrijgbaar in lagere aantallen, mail dan gewoon even uw wensen.

Drukmanieren voor 10.000 pennen

De twee belangrijkste druktechnieken die wij gebruiken voor het bedrukken van 10.000 pennen zijn:

● tampondruk houder, vaak met een maximum van 4 kleuren
● tampondruk clip, vaak met een maximum van 4 kleuren
● zeefdruk houder op een groter drukformaat, maximaal 1 tot 4 kleuren
● full colour druk, meestal dubbelzijdige druk mogelijk

Natuurlijk zijn er veel meer modellen die u bij een grotere afname kunt bestellen, met ruime drukmogelijkheden. Zo is er onze specialistische én voelbare HD-print, full colour op een groot drukformaat. Deze techniek drukt enorm de drukkosten bij een meerkleurenlogo. Het voordeligst is om pennen met 1 kleur te laten personaliseren. Bekijk hiervoor ook onze aanbiedingen.

Onze aanbiedingsprijzen en extra opties

U bestelt een groot aantal pennen, daar mag van onze kant natuurlijk iets tegenover staan. En dan bedoelen we niet alleen de goede kwaliteit van de pennen. U zet misschien een grote reclameactie op touw of gaat uw bedrijf tijdens een opening promoten. Redenen genoeg om veel te bestellen, maar weinig uit te geven. Juist voor deze grote acties hebben wij scherpe prijzen. Voor een aantal modellen is de eerste drukkleur gratis. U betaalt alleen de pennen, wij de drukkosten. Het voorwerk hebben wij al gedaan. We tonen u namelijk de beste pennen tegen de laagste prijs. Verkrijgbaar in gevarieerde modellen en kleuren. Speel eens met kleur en bestel binnen uw opdracht van 10.000 pennen meerdere kleuren. Wanneer de opdruk en opdrukkleur hetzelfde blijft berekenen wij geen toeslag. Zo kunt u zelfs alle kleuren bestellen in één opdracht.

10.000 pennen snel laten leveren?

Onze drukmachines moeten flink voor u aan de slag. Grote aantallen bewerken vergt altijd iets meer tijd. Supersnel leveren kan daarom alleen in overleg, we moeten ruimte hebben in de planning. Toch mag u van de getoonde modellen een snelle levertijd verwachten. Doorgaans gaan we uit van circa 8 werkdagen. Wilt u het sneller, geef dan uw deadline door, dan kijken we wat we voor u kunnen betekenen. U kunt ons altijd over de mogelijkheden bellen of het contactformulier invullen.